Gerincjóga

Név: Szabóné Németh Ágnes

Bemutatkozás:

Sziasztok!
Áginak hívnak. Két gyermek édesanyjaként hosszú ideje kerestem egy olyan mozgásformát, amiben megtalálom az alakformálást és a kikapcsolódást egyben.
6 évvel ezelőtt találkoztam először a jógával, akkor még nem sejtettem, hogy sokkal több mint egy sport.
Megtanít helyesen lélegezni, megnyugtatja az elméd, finom hangolja a hormon háztartást, méregtelenít, feszessé és hajlékonnyá tesz.
Az óráimat minden korosztály számára bátran ajánlom!

Ági

 

 

 

 

 

Aerobik+ Spinning:

Név: Karkus krisztina

Bemutatkozás:

Sziasztok!Ácsné Karkus Krisztina vagyok. A sport mindig is meghatározó része volt az életemnek. 3 éves korom óta rendszeresen sportolok, több sportágat volt szerencsém kipróbálni, de fő sportom gyerekként az atlétika volt.1993-ban végeztem Debrecenben tanító-testnevelőként, és ebben az évben megszereztem az Atlétika edzői végzettséget is. Testnevelőként, és atlétika edzőként kezdtem el dolgozni. A főiskolán már kezdtem beleszeretni az aerobicba, így hamar oktatóvá váltam.17 évig voltam Cegléden egy fitness stúdió edzője. Mivel életem elképzelhetetlen volt sport nélkül, folyamatosan tovább és tovább képeztem magam. Mindig újabb-és újabb „szerelmek” jöttek a régiek mellé. 2000-ben végeztem el a Testnevelési egyetemen a Testépítő-fitness edzői szakot. Majd jött a termi kerékpáros edzés iránti rajongásom. Edzővé a Fitness Company-nál  válltam. De állandó résztvevője voltam a továbbképzéseknek itthon és külföldön is. Megismerkedtem a Body-Art-tal, a Callaneticsel, a Pilatessel,  Step aerobikkal. Érdekelt a táplálkozás része is az egészséges életmódnak,ezért elvégeztem egy Életmód és táplálkozás tanácsadói képzést is a Fitness Companynál. A kisfiam megszületésénél megértettem, hogy nem  lehet elég korán kezdeni a sportot, az Ő rajongása a vízért- és a mozgásért-vezetett el oda,hogy a csecsemőúszás oktatói képzést is elvégeztem a Testnevelési egyetemen.

Több sportágat és mozgásformát kipróbáltam, de legjobban a kerékpározást, a futást és a különböző alakformálást szeretem. Ezekben minden benne van, ami a fitt életmódhoz, a tökéletes közérzethez szükségesek. A sport mellett mindig szükségesnek tartottam a továbbképzéseket, hiszen ezek segítenek, hogy mindig újat tudjak nyújtani a vendégeimnek! Szeretem az embereket és szeretem a sportot. Ezért hajt a vágy, hogy   megszerettessem  a mozgást  mindenkivel , mert a sport nemcsak testileg, de lelkileg és szellemileg is kiegyensúlyozottabbá tesz bennünket.

Mottóm: „  Az  eredményhez négy dolog kell : – Te

– a célod

– a miérted

– és a kitartásod!”

BÁRMIRE KÉPES VAGY, CSAK HINNED KELL MAGADBAN!!!

Ha segítségre van szükséged, szívesen segítek,ha  tudok- gyere, és kérdezz csak bátran!

 

 

AEROBIK:

Név: Makkai Móni

Bemutatkozás:

Makkai Mónika vagyok.Gyermekkorom óta folyamatosan sportolok. A mozgás azóta is az életem meghatározó része.

Szerencsésnek tartom magam, hogy a munkám egyben a hobbim is.
Óratípusaim:
Alakformáló:
Az óra során saját testsúlyt illetve változatos eszközöket /gumikötél, súlyzó, step pad, fitball, softball/ használunk, elsősorban a női test kritikus pontjaira koncentrálva.
Zsírégető:
Egyszerű, bárki számára könnyedén követhető lépéskombinációk, erősítő és kardió részekkel.
Zsírégető step:
Koreografált óratípus, végén hasizom gyakorlatokkal.
Pilates: 
“10 óra után érezni, 20 óra után látni fogja a különbséget, 30 alkalom után pedig az egész teste kezd megújulni.”
A pilates segítségével megnő az izmok és ízületek állóképessége, csökken sérülékenységük.
Megerősödnek a helyes testtartásért felelő hasi- és háti mélyizmok, feszes karcsú test, tónusos izomzat, szép tartás alakul ki.
Ez a mozgásforma javítja a koncentrációs képességet, fokozza a lelki és szellemi egyensúlyt.
Célom a mozgás örömének átadása. Nemcsak a testünk szépül, formálódik mozgás közben, de lelkileg, mentálisan is feltöltődünk, ami segít a mindennapok kihívásainak megoldásában.
Várok mindenkit nagy szeretettel az óráimon. Kőkemény edzést ígérek, de a jó hangulat, családias légkör, vidámság, remek zene is garantált.
Hidd el, befektetett munkád eredménye hamarosan látszani fog!!!!!!
Mozogjunk együtt!
19275053_1671544999552879_5722923215790654415_n