Aerobik+ Spinning🚴‍♀️:

Név: Karkus krisztina

Bemutatkozás:

Sziasztok!

Ácsné Karkus Krisztina vagyok. A sport mindig is meghatározó része volt az életemnek. 3 éves korom óta rendszeresen sportolok, több sportágat volt szerencsém kipróbálni, de fő sportom gyerekként az atlétika volt.1993-ban végeztem Debrecenben tanító-testnevelőként, és ebben az évben megszereztem az Atlétika edzői végzettséget is. Testnevelőként, és atlétika edzőként kezdtem el dolgozni. A főiskolán már kezdtem beleszeretni az aerobicba, így hamar oktatóvá váltam.17 évig voltam Cegléden egy fitness stúdió edzője. Mivel életem elképzelhetetlen volt sport nélkül, folyamatosan tovább és tovább képeztem magam. Mindig újabb-és újabb „szerelmek” jöttek a régiek mellé. 2000-ben végeztem el a Testnevelési egyetemen a Testépítő-fitness edzői szakot. Majd jött a termi kerékpáros edzés iránti rajongásom. Edzővé a Fitness Company-nál  válltam. De állandó résztvevője voltam a továbbképzéseknek itthon és külföldön is. Megismerkedtem a Body-Art-tal, a Callaneticsel, a Pilatessel,  Step aerobikkal. Érdekelt a táplálkozás része is az egészséges életmódnak,ezért elvégeztem egy Életmód és táplálkozás tanácsadói képzést is a Fitness Companynál. A kisfiam megszületésénél megértettem, hogy nem  lehet elég korán kezdeni a sportot, az Ő rajongása a vízért- és a mozgásért-vezetett el oda,hogy a csecsemőúszás oktatói képzést is elvégeztem a Testnevelési egyetemen.

Több sportágat és mozgásformát kipróbáltam, de legjobban a kerékpározást, a futást és a különböző alakformálást szeretem. Ezekben minden benne van, ami a fitt életmódhoz, a tökéletes közérzethez szükségesek. A sport mellett mindig szükségesnek tartottam a továbbképzéseket, hiszen ezek segítenek, hogy mindig újat tudjak nyújtani a vendégeimnek! Szeretem az embereket és szeretem a sportot. Ezért hajt a vágy, hogy   megszerettessem  a mozgást  mindenkivel , mert a sport nemcsak testileg, de lelkileg és szellemileg is kiegyensúlyozottabbá tesz bennünket.

Mottóm: „  Az  eredményhez négy dolog kell :

👉- Te✅

👉- a célod✅

👉- a miérted✅

👉- és a kitartásod!”✅

BÁRMIRE KÉPES VAGY, CSAK HINNED KELL MAGADBAN‼

Ha segítségre van szükséged, szívesen segítek,ha  tudok- gyere, és kérdezz csak bátran!

 

AEROBIK,✅ személyi edzés✅ masszázs✅

Bemutatkozás:

Makkai Mónika vagyok.

Gyermekkorom óta folyamatosan sportolok. A mozgás azóta is az életem meghatározó része.

Szerencsésnek tartom magam, hogy a munkám egyben a hobbim is.
Óratípusaim:
👉Alakformáló:
Az óra során saját testsúlyt illetve változatos eszközöket /gumikötél, súlyzó, step pad, fitball, softball/ használunk, elsősorban a női test kritikus pontjaira koncentrálva.
👉Zsírégető:
Egyszerű, bárki számára könnyedén követhető lépéskombinációk, erősítő és kardió részekkel.
👉Zsírégető step:
Koreografált óratípus, végén hasizom gyakorlatokkal.
Pilates: 
“10 óra után érezni, 20 óra után látni fogja a különbséget, 30 alkalom után pedig az egész teste kezd megújulni.”
A pilates segítségével megnő az izmok és ízületek állóképessége, csökken sérülékenységük.
Megerősödnek a helyes testtartásért felelő hasi- és háti mélyizmok, feszes karcsú test, tónusos izomzat, szép tartás alakul ki.
Ez a mozgásforma javítja a koncentrációs képességet, fokozza a lelki és szellemi egyensúlyt.
Célom a mozgás örömének átadása. Nemcsak a testünk szépül, formálódik mozgás közben, de lelkileg, mentálisan is feltöltődünk, ami segít a mindennapok kihívásainak megoldásában.
Várok mindenkit nagy szeretettel az óráimon. Kőkemény edzést ígérek, de a jó hangulat, családias légkör, vidámság, remek zene is garantált.
Hidd el, befektetett munkád eredménye hamarosan látszani fog!!!!!!
Mozogjunk együtt!


 AEROBIK + SZEMÉLYI EDZÉS+MASSZÁZS
 Endrekovics Bettina bemutatkozás:
Endrekovics Bettina vagyok, aerobik és személyi edző.
Emlékszem az első találkozásra az aerobik varázslatos mozgásvilágával. Már akkor tudtam, hogy ez az a sport, amit be szeretnék építeni a mindennapjaimba. Miután megtapasztaltam mind azt a pozitív változást külsőleg és belsőleg egyaránt, amit az aerobik adott nekem, szerettem volna másokkal is megosztani. Óráim ennek jegyében zajlanak, ahol a mozgás örömét, fontosságát a személyes és szakmai tapasztalataimat adom át a résztvevőknek. Szem előtt tartom a fokozatosság elvét, hisz ahányan vagyunk, annyiféle edzettségi szinttel rendelkezünk. Emiatt gyakorlataimat úgy állítom össze, hogy mindenki megtalálja benne a kihívást, legyen kezdő, újrakezdő, vagy rendszeresen sportoló.
Persze mind ez mit sem érne, ha a vendégeim nem lennének ennyire kitartóak, és rendszeres látogatói óráimnak, ahol megpróbálom számukra azt nyújtani, amit én is elvárnék. Ezért is tartok kreatív, változatos, pörgős edzéseket, ahol az együtt töltött idő jó hangulatban, vidáman telik,ami hozzájárul ahhoz, hogy a résztvevők testileg és lelkileg is felfrissüljenek.
Nekem is szükségem van a folyamatos fejlődésre, hogy meglévő tudásomat is még inkább elmélyítsem.
Személyi edzőként szenvedélyemé vált, mások segítése, itt minden figyelmem az egyénre irányul. Hiszem, hogy mindenki képes a változásra, ha elhatározza magát. A motiváció fontos része az óráimnak, szeretem kihozni vendégeimből a maximumot. Látni a fejlődésüket és átélni velük a sikereiket, ahogy egyre közelebb érnek céljaikhoz az igazi elismerés.
Az út rögös és tele van kihívással, küzdelemmel, de igyekszem én lenni az a kis plusz, ami erőt ad! Mottóm, ami mára az életem részévé is vált: „Feszegesd a határaid, csak úgy fejlődsz!”.. ”Ha nem megy, próbáld újra, a lényeg, hogy soha ne add fel!”
Szeretettel várok mindenkit csoportos óráimon és/vagy személyi edzésen!
Üdvözlettel: Betti
 61184609_362967927686443_8039526802076467200_n
Szvetlána (gerincjóga)
Budapesten végzett egy hónapos intenzív jógaoktatás után Indiába mentem jógatovábbképzésre, hogy mégjobban belemerüljek a varázslatos jóga világába és, hogy még érdekesebb és hasznosabb tudást tudjak átadni a vendégeknek.
1hónap múlva újult erővel tértem vissza és azóta mégnagyobb hangsúlyt fektetek a testi és lelki egészségre.
Várok mindenkit sok szeretettel!
84088880_2544210605836387_7151364931479142400_n68946234_2326432874277174_2335123652401430528_n